Catalogus Japanse Auto-onderdelen

Alle auto-onderdelen

Catalogus onderdelen Van Deijne.xls

Downloaden

 

ALL JAPANESE CAR PARTS

Hergebruik van auto-onderdelen draagt bij aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten. Vanuit deze gedachte heeft Tonnie van Deijne in 1986 het bedrijf 'Van Deijne Japanse Auto-onderdelen BV' opgericht. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in gebruikte onderdelen van Japanse en Koreaanse merken. Op dit moment zijn achttien hardwerkende en goed opgeleide medewerkers u van dienst.

We zijn een vooruitstrevend bedrijf. Door creatief ondernemerschap en een strak georganiseerd demontageproces slagen wij erin om meer dan negentig procent van een schadeauto te hergebruiken. Niet alleen het milieu, maar ook de autobezitter is daarbij gebaat. En wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het hergebruik van onderdelen nog aantrekkelijker te maken.

Wij voldoen als bedrijf aan alle eisen die gesteld worden voor arbo, milieu en veiligheid. We zijn in het bezit van vergunningen en erkenningen van onder meer de RDW, ARN en STIBA. Benoemd tot 'Ondernemer van het jaar 2000' in Zeeland, Volkel en Odiliapeel. Als eerste in Nederland in 2002 gecertificeerd volgens de hoogste norm van de 'Kwaliteitszorg Demontage', de zogenoemde KZD*** en ISO 9001.


Bij alle zorg voor milieu en bedrijf wordt onze klant natuurlijk niet uit het oog verloren. De voorraad is groot en door efficiënt gebruik van de computer kan u precies verteld worden wat er in huis is. We weten wat de kwaliteit van de onderdelen is en geven u dan ook een kwaliteitsgarantie, zodat u niet over enkele maanden weer voor een reparatie staat.

Bezoek onze website of contacteer ons op het nummer 03 808 15 70 voor meer informatie!